beats by dre cheap

Google suggestions

Uvijek sam se čudom čudila kad mi YouTube izbaci Recomended for you. Na osnovu čega se vrše ti izračuni, proračuni, prave statistike, pa dobiješ ovako veleumne preporuke - nemam ideju. Zadnje što sam tražila je bilo Подмосквные Вечера, i na osnovu toga je tamo neko YouTube sokoćalo izračunalo da bi ga sad trebala zadati po Mići, Ceci, Maksimu Mrvici, izvjesnoj Vili... Kakve veze oni imaju između sebe, a kakve tek veze imaju sa mnom, Boga ti pitaj...

 

 

Vjerovatno i na ostalim stranicama sve funkcioniše na sličnim principima, valjda nisam obraćala pažnju, meni je samo YouTube išao na živce.

A vidi danas čuda. Opet ja rovila po nekim Dalijevim slikama, pa isključila, pa se još nešto domislila i kucam dali, i u brzini slučajno udarim space. Kad Google izbaci prvu sugestiju, ostadoh bez teksta.

 

 

Izvinjavam se svim svojim prijateljima koje sam optuživala da nisu normalni, da su paranoični i da maltretitaju djecu što udaraju neke razne zabrane po računarima, kablovskim/satelitslim kanalima. Ali kako ćete ih zaštiti od da li, kukala vam majka?!

Waiting for Godot
http://waitingforgodot.blogger.ba
22/05/2010 14:15