beats by dre cheap

Usihrana

Godinama nisam jela jaja. Prvo, potpuno su mi se zgadila (po)ratnih godina; drugo, sjebala mi se žuč, pa ih nisam mogla ni na slici gledati a da napad ne dobijem. Izvadiše meni tu izdajničku žuč, pa prođe neko vrijeme i od tada, organizam se relativno unormalio i ja ponovo otkrih svoju ljubav iz djetinjstva - jaja na oko. Još kako stiže paradajz.... Ja se jajima radovah neopjevano.

E sad, ja jaja volim samo i isključivo ispržena tako da žumance ostane tečno, a bjelance ne smije biti nimalo i nigdje neisprženo.

I onda, prije možda mjesec dana, pročitam ovo:  [url=http://umor.blogger.ba/arhiva/2010/02/25/2441973]sihiristan[/url].

Bilo mi to smiješno i simpatično. Tačno znam kako ispizdiš kad ti tako neka glupost usere ćeif. A onda kontam: hehe vidi levata, meni se ovo nikad ne desi. A onda ono govno u meni proradi, pa kontam: a vala nek ti se i razlijeva, šta ga se ti petljaš po kuhinji, što ne pustiš ženu da ti isprži jaja, jok mora ono, ters bosanski, on će to bolje...

Nakon što sam ovo pročitala, prvi sljedeći put kad sam pržila jaja, sjetim se ove pričice, grijem ulje i smijem se. Razlijem prvo, sve u redu, razlijem drugo... E u pičku materinu!

Od tada, do dana današnjeg, ja više nikad nisam uspjela da napravim jaja kakva želim. Jebem ti sihiristan!

Waiting for Godot
http://waitingforgodot.blogger.ba
09/07/2010 14:53